GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 399,-
HURTIG LEVERING 1-2 HVERDAGE
PROFESSIONEL HUDPLEJE ONLINE
30 DAGES FORTRYDELSESRET

Din C-vitamin guide

C-vitamin - genvej til glød og ensartet hud

C-vitamin hører til på listen over de vigtigste og mest veldokumenterede ingredienser, du kan bruge på din hud.  Den giver dig den helt rigtige glød - altså den GLOW, der bliver talt så meget om i øjeblikket. Desuden lysner den pigmentfejl, altså de mørke skjolder mange kan få efter for meget solbadning, alderspletter og også små ar fra uren hud og acne.

 

Disse effekter får du ved brug af C-vitamin

C-vitamin har en lang række positive effekter på huden. Så tilføjer du dette "stjerne-produkt" i din daglige hudpleje rutine får du glæde af disse fordele:

- Giver en finere hudtone
- Mindsker rynker
- Beskytter huden mod solskader
- Lysner pigmentpletter
- Fugter og beskytter huden
- Har gavnlig effekt på ujævn og  mørke pletter/ar fra uren hud og acne.

 

Ascorbic acid - andet ord for C-vitamin

C-vitamin er altså en af de der superstjerner af hudplejeingredienser, som bare kan det hele.  Den er yderst virkningsfuld, og dens effekt er dokumenteret i utallige studier. Produkter med ascorbic acid giver en pænere hud med en mere jævn hudtone. Det beskytter huden mod og reparerer solskader og andre udefra kommende skader. Den mindsker rynker og pigmentpletter.

Nogle få vil opleve at de aktive C-vitaminer vil få huden til at blusse op. Er det tilfældet, så start op med at bruge den et par gange i ugen og trap herfra op indtil huden har vænnet sig til produktet. Jo større koncentration af C-vitamin, der er i produktet, jo mere effektivt er det og jo mere prikker det. Et C-vitamin jeg selv bruger dagligt i min hudpleje, både morgen og aften er Vitamin C Moisture Mist fra Nimue det er en skøn opfriskende mist fyldt med antioxidanter der giver din hud glød og beskytter mod UV-stråler. Den må dog ikke erstatte solcremen.

Husk at opbevare din C-vitamin et mørkt og  tørt sted - stil den aldrig i direkte sollys, så vil den miste noget af dens virkning, da den er meget lysfølsom.

 

Sådan gør du – og bivirkninger

Der er altid en risiko for bivirkninger, når du bruger C-vitamin i høje koncentrationer. Du kan forvente lidt svien og rødme, det er helt normalt. Du kan bruger produkterne en gang i døgnet. Men hvis du er særligt sart, så kan det være fint med et par gange om ugen. Prøv dig frem og gå langsomt frem. Hvis du oplever kraftigere reaktioner så stop omgående!

De fleste produkter er serums, der skal på efter rens og før dag eller natcreme. I andre er det selve cremen, der indeholder c-vitamin. Masker kan også være en god kilde til C-vitaminet - nogle skal sidde natten over eller i nogle minutter og derefter skylles af som for eksempel V.I.T.A -C mask Bright Overnight fra pHformula. Denne aktive maske er en overnight-maske med en lækker cremet konsistens, der nemt absorberes ind i huden og virker natten over. Den har et højt indhold af stabil C-vitamin, sheasmør, Vitamin E og Orange essential oil, der giver masken overlegne fugtgivende, anti-inflammatoriske og antioxidante egenskaber og giver en fastere, glattere, fyldigere og strålende hud. Kort og godt - en maske der holder det den lover - et stjerneprodukt!

 

Du finder C-vitamin i disse hudplejeprodukter

Hos Staybeautiful.dk finder du en god håndfuld produkter med masser af C-vitamin. 
Prøv for eksempel AF Vitamin C20 Serum Capsules fra Exuviance skønne små praktiske kapsler, der indeholder en dosis C-vitamin med en koncentration på 20%. Påføres som serum efter din rens.
Et andet super godt alternativ er V.I.T.A C Serum fra pHformula.
En højkoncentreret Vitamin C serum, der booster og øger hudens egen produktion af collagen og elastin i huden. Et musthave til fantastisk glød, sund hud og et ungdommeligt udseende.