GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 399,-
HURTIG LEVERING 1-2 HVERDAGE
PROFESSIONEL HUDPLEJE ONLINE
30 DAGES FORTRYDELSESRET

Sådan undgår du trætte øjne!

Charmerende og karaktergivende...

For nogle er det en del af den daglige hudrutine. Mens det for andre er et ukendt område, der kun sjældent gives opmærksomhed. Og det er en fejl! Huden omkring øjnene er nemlig ekstremt sart og tynd, og derfor er det vigtigt at pleje den og også at bruge de rigtige plejeprodukter - for det er jo typisk ved øjenomgivelserne, at de første svage rynker spottes. Og de er charmerende og karaktergivende - absolut! Men de fleste finder nu alligevel den slappe hud og poserne mindre attraktive.

Det skal først og fremmest slås fast, at diverse øjenprodukter aldrig vil fjerne rynker, slap hud og mørke rande under de trætte øjne. Men de kan til gengæld fugte, blødgøre og udglatte hudens overflade, så rynkerne mindskes, de trætte øjne forebygges, og ældningsprocessens fart sænkes. Og derfor bør du allerede nu uanset alder påbegynde plejning af dine sarte øjenområder - det er nemlig aldrig for sent at komme i gang med en sund hudrutine. 

 

Sørg for at pudse dit spejl

Ligesom du pudser dit spejl hjemme på badeværelset, skal du selvfølgelig også pleje spejlet til din sjæl - eller i hvert fald områderne omkring det.

“Men det gør jeg jo allerede” tænker du, fordi du da altid smører din dag- eller fugtighedscreme op omkring dine øjne. Men det er ikke nok! Øjenområdet er et af de mest udsatte steder på kroppen med sol, vind og de mange bevægelser, som vi dagligt laver med ansigtet. Og derfor skal du altid huske at bruge specielle øjenprodukter til at pleje den finere og tyndere hud omkring øjnene. 
 

Den bedste øjencreme

Spørgsmålet om, hvilken øjencreme der er den bedste, er det kun dig selv, der kan besvare. Det er nemlig ofte et temperamentspørgsmål i forhold til konsistens, duft og yderligere effekter. 

Fx. er Hyderios Eye & Neck Cream fra Medex en kombineret øjen- og halscreme, der øger blodcirkulationen, er opstrammende og fugtgivende og forebygger tidlig ældning, mens S.O.S. Eye Rescue fra pHformula er en nærende øjencreme, der øjeblikkeligt lysner, fugter, detoxer og udglatter de fine linjer og mørke rander ved at styrke hudens elasticitet.  

C Eye Serum Advance+ fra iS CLINICAL er en øjencreme med kraftfulde anti-age-egenskaber. Derudover reducerer den mørke rander og poser under øjnene og beskytter mod UV-stråling. Og Youth Eye Complex fra iS CLINICALreducerer med klinisk beviste resultater mørke rander og poser under øjnene samt linjer og rynker. Den fugter huden optimalt, og hudens collagen styrkes derfor. 

Age Intelligent Eye serum fra Nimue er en koncentreret, rig og luksuriøs øjenserum, der giver næring til de sarte øjenomgivelser og reducerer linjer, rynker, hævelser og mørke rander. Serummet lysner og har en løftende effekt med videnskabeligt beviste anti-age-egenskaber. Et andet supergodt anti-age produkt har Exuviance lanceret på markedet Total Correct Eye. Denne øjencreme har vist kliniske resultater, der viser drastiske ændringer allerede efter 4 ugers brug, ved anvendelse af cremen 2 gange dagligt.

Ønsker du et hurtigt boost, inden du skal ud af døren. Kan du tilføre masser af fugt til det sarte øjenområde med Collagen Eye Film fra Nimue er en opløselig, hydrogel Eye Film-maske, der er rig på kollagen, hvorfor den sikrer en målrettet behandling af området under øjnene. 

Se alle vores fantastiske øjenprodukter her!

 

Tilbage til spejlet

Ligesom når du pudser dit spejl, er fremgangsmåden ens, uanset hvilken øjencreme der stemmer overens med dine ønsker og behov.

Øjencremen duppes på eller påføres forsigtigt i masserende, cirkulære, opadgående bevægelser både morgen og aften. Sørg for ikke at hive eller rive i den tynde hud. Når øjencremen duppes på afhjælpes desuden hævede øjenomgivelser.

Husk at påføre cremen hele vejen rundt om øjet - også ovenpå øjenlåget. Hvis du i løbet af dagen synes, at det fedter for meget evt. pga. din øjenskygge, kan du nøjes med øjenlåget om natten. Og sørg også for at få cremen ud langs den ydre øjenkrog og ind i den indre øjenkrog. Før gerne cremen helt ind over næsebenet og over i den anden indre øjenkrog. 

Et godt trick er desuden at opbevare øjencremen køligt, idet effekten mod hævede og trætte øjne om morgenen så vil være større.