GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 399,-
HURTIG LEVERING 1-2 HVERDAGE
PROFESSIONEL HUDPLEJE ONLINE
30 DAGES FORTRYDELSESRET

Prisvindende Lavinde

Jeg har set SÅ meget frem til at kunne tilbyde jer disse skønne produkter fra danske LAVINDE COPENHAGEN. 
Brandet er grundlagt af powerparret Cecilie Svendsen Vinde og Fillip Løwén Nielsen.  Der med et ønske om, at tilbyde eksklusive beauty-produkter lavet af de reneste og mest luksuriøse råmaterialer til en fornuftig pris - i den grad er lykkedes med deres produkter.
Ikke nok med at brandet er prisvindende  - de har også lavet Hyped Eyelash serum og de skønneste mascaraer, der alle er deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark. Dansk udviklede produkter med fokus på kvalitet, ingredienser og effekt. SÅDAN!!!!

 

Allergivenligt kosmetik...

LAVINDE er et dansk allergivenligt kosmetikmærke hvor kvalitet og eksklusivitet er i fokus vel og mærke uden det behøver at koste en formue. Designet er nordisk, elegant og med en række unikke detaljer, som taler til alle sanser. De har som de første i verden udviklet en mascara-serie deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark. Så du og jeg med let til irriterede  øjne, behøver nu ikke droppe mascara og vippeserum eller gå ned på kvaliteten. 
HYPED eyelash serum findes i 2 forskellige udgaver. HYPED eyelash serum 2 ml og HYPED eyelash serum 4 ml.
Med denne serum får du ikke bare smukke lange vipper - de bliver også kraftigere og mere voluminøse. Allerede efter 3-5 uger vil du kunne se resultater og efterfølgende behøver du kun benytte din vippeserum ca. 3 gange i ugen for at bibeholde effekten.

 

Fokus på øjnene

Når fokus er rettet på øjnene, er det oplagt også at kigge lidt længere ned. Jeg tænker på de fine linier i den tynde og sarte hud under øjnene, de mørke rander og poser efter for lidt søvn, for ikke at tale om "kragetæerne" der dukker op efterhånden som alderen skrider frem.
Med BOOST Deep Hydrating eye Mask opnår øjenområdet at blive hydreret, gennemfugtet og opstrammet. Maskerne hjælper med at mindske rander og hævede øjne med den unikke formel af aktive ingredienser.
Lavinde Copenhagen BOOST Deep Hydrating eye Mask er til dig, som ønsker en afslappende hjemmespa-oplevelse eller bare har brug for en hurtig opfriskning af huden. Det tager blot 15-20 min. for at opnå et friskere og mere strålende hud omkring øjnene.
Brug en øjenmaske 1-2 gange i ugen og du er good to go...

 

Prikken over i'et...

...må være en mascara, der bliver hvor den skal, løfter, giver mørke, fyldige og volumiøse vipper der samtidig bliver plejet, så de ikke knækker. ULTIMATE - Length Mascara giver dig alle muligheder for sexede og uimodståelige, buede vipper. Den kurvede børste fanger og løfter alle dine vipper og er derfor helt ideel til at opbygge en kraftig volume, så du nemt vil kunne opnå et meget dramatisk og intenst look udover det sædvanlige. Læg flere tynde lag og opbyg indtil du opnår det ønskede look.
Lavindes mascara med vippeserum BEYOND - Volume & Curl Mascara indeholder biotinoylkompleks, der virker som en serum på dine vipper, som hjælper med at give dig længere og mere fyldige vipper samtidig med, at vippe-udgroning stimuleres.
Kombinationen af blandt andet Arganolie, Vitamin E og Biotinoyl styrker og plejer vipperne ved at tilføre ekstra vitaminer og mineraler.

 

Take it off

Rens blidt din øjenmakeup af med REFRESHING øjenmakeupfjerner - den er plejende og beroligende og fjerner alt vandopløselig øjenmakeup. Den er allergivenlig og rigtig god til sarte øjne.
REFRESHING øjenmakeupfjerner kan bruges til alle hudtyper. Den sørger for, at du nemt og helt ubesværet kan fjerne alle former for vandopløselig øjenmakeup. Kombinationen af blandt andet Aloe Vera og vitamin B5 sørger for at berolige øjenområdet ved at tilføre ekstra vitaminer til din hud. Dine vipper og hud vil efterfølgende føles ultrablød og velplejet. Makeupfjerneren indeholder ikke olie, parfume, paraffin eller parabener.
Anvendelse: Fugt et stykke vat med REFRESHING øjenmakeupfjerner, og lad den hvile på vipperne i mellem 5-10 sekunder, og træk da vattet ned mod kinden. Gentag denne proces, indtil øjenområdet er rent.
Denne øjenmakeupfjerner indeholder så mange plejende ingredienser, at du også kan bruge den som en tonic til at tage makeup og forurening af hele ansigtet. Skylles ikke af, da din hud vil elske denne beroligende og fugtgivende tonic.