GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 399,-
HURTIG LEVERING 1-2 HVERDAGE
PROFESSIONEL HUDPLEJE ONLINE
30 DAGES FORTRYDELSESRET

Sådan får du en fejlfri hud...

Først og fremmest er det vigtigt, at kende din hud - har du fx tør hud eller sensitiv hud. Hvis du kender din hud er det nemmere at finde den perfekte foundation, der passer til dig og din hud.

 

Tør hud

Har du tør hud, så vælg en foundation, der giver fugt eller fedt til din hud afhængig af årsagen til, at din hud er tør. Det kan være svært at vide, hvorfor din hud er tør, så prøv dig frem, så du ved, om det er fugt eller fedt, din hud vil have.
Her vil jeg anbefale Sheer Tint fra Dermalogica og Pro Age Foundation fra Nimue. Begge foundations findes i flere farver.

 

Fedtet hud

Fedtet eller kombineret hud kan godt have brug for fugt, men fordi huden producerer meget fedt og er mere olieret, er det vigtigt, at du vælger et oliefrit-produkt og går efter en foundation, som mindsker produktionen af fedt.
Her vil jeg anbefale C.C. creme 30+ fra pH formula som findes i en light og en medium udgave.

 

Sensitiv hud

Sensitiv hud er hud, der nemt reagerer med rødme, som om du får en allergisk reaktion, når du bruger cremer eller makeup. Når du har sensitiv hud, skal du gå efter en foundation, der er særlig mild og ikke indeholder parfume.
Har du sensitiv hud vil jeg anbefale dig Sheer Tint fra Dermalogica

 

Pigmenteret hud

Har du pigmenteret hud - uens hudtone forårsaget af solbadning, alder eller sygdom - så skal du passe ekstra godt på solen. Derfor er Ultimate W+ BB cream medium fra Mesoestetic den perfekte makeup base til dig. Denne foundation giver på smukkeste vis en jævn hudtone samt dækker pletter og urenheder. Den efterlader huden med en naturlig smuk glød samtidig med, at den indeholder anti-ageing ingredienser der mindsker forekomsten af linier og rynker. Indeholder desuden fysisk og kemisk solfilter SPF50, så du er rigtig godt beskyttet mod UVA og UVB stråler.

 

Normal hud

Hvis din hud ikke har specielle udfordringer, bør du vælge en foundation til normal hud. Den vil typisk indeholde fugtgivende ingredienser, så du får god hudpleje i din makeup.
Hvis du ikke synes, du har problemer med din hud, er det denne kategori, du hører under.
Her vil jeg anbefale Pro Age Foundation fra Nimue
Men faktisk er du en af de heldige, der kan vælge lige den foundation du synes bedst om - din hud passer til alle udgaver.

 

Sådan påfører du foundation

Du får altid det bedste resultat, hvis din base (altså din hud) er så velplejet og fugtet som muligt. En god fugtet hud er den bedste base for din foundation, og du vil opleve, at den holder og sidder flottere.
Om du bruger dine fingre, en pensel eller en beautyblender er mere et temperamentsspørgsmål. Men husk, at du altid får det bedste resultat med rene redskaber. Så vask dine hænder og rens dine pensler og svampe ofte. Så undgår du også at få urenheder fra dine redskaber.

Påfør en primer. Primeren forbereder din hud, så din foundation ligger pænt og holder bedre. Primer er specielt godt til dig med pigmentforskelle, hud der har en tendens til at fedte, eller hvis dine porrer er lidt store.
Start inde fra midten af ansigtet og blend foundation ud til siderne. På den måde får du blendet farven ud, og du undgår skarpe kanter. Bruger du pensel så stryg nedad og udad, så farven ikke lægger sig i porerne.

Nogle af mine egne favoritter er Pro Age Foundation fra NimueDenne foundation er fyldt med anti-age egenskaber, så du forbedrer din hud imens du har makeup på - win, win! Den findes i 3 nuancer: 01 er den lyse, som jeg bruger, da jeg er ret lys i huden, 02 der er til dig med en mellemfarvet hudtone og 03 til dig der har en lidt mørkere hudtone.

En anden foundation eller nærmere cc-creme har pH formula udviklet - også helt unik. Her findes to forskellige farver, Light og Medium.  

C.C creme 30+ Light fra pH formula er min favorit.

Dermalogica har også en fantastisk let farvet dagcreme Sheer Tint fra Dermalogica der ud over mineralfarvepigment også har en højt indhold af hyaluronsyre, så fugten bindes i huden og dermed udjævnes fine linier samtidig med, at du har makeup på. Det er jo genialt... Sheer Tint findes i tre naturlige farver - Dark, medium og light.


Tilbage er der kun at sige... You glow girl ;-)