GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 399,-
HURTIG LEVERING 1-2 HVERDAGE
PROFESSIONEL HUDPLEJE ONLINE
30 DAGES FORTRYDELSESRET

Sensitiv hud

Jeg er nødt til at dele min ny fundne mirakel-creme med jer. I hvert fald, hvis du lige som jeg døjer med sensitiv og irriteret hud. I lang tid har jeg haft rødme og irritation - min hud er tør, men bruger jeg fede cremer, så slår jeg ud med urenheder. 

 

Hjælp, hvilken creme skal jeg bruge???

Efter mine udbrud af urenheder valgte jeg at prøve en aktiv creme mod acne. Super dårlig idé - min sensitive hud slog endnu mere ud. Så i en periode har jeg faktisk været i vildrede om hvilke produkt der er bedst for min hud.  Indtil jeg en dag prøvede Cream Desensible er helt uovertruffen creme til sensitiv hud. Jeg er BLOWN AWAY... Denne creme hjælper på mine urenheder/eksem/sensitive hud og samtidig give huden den fugt og næring den har brug for, uden jeg fedter til.
 

Jamen - cremen er jo grøn???

Cream Desensible er en aktiv creme du både kan bruge nat og dag til følsom, rød og irriteret/uren hud. Cremen er beroligende, mildner irritation, rødme, eksem, kløende hud og også super godt til dig med tør hud, men samtidig har tendens til urenheder idet cremen er betændelseshæmmende.

Har du tendens til sprængte blodkar der giver et rødmosset udseende er denne creme også ideel til dig. Efter blot kort tids anvendelse har forskning bevidst en markant bedring af karsprængninger. Cremen har en svagt grønlig farve der samtidig dæmper den rødlige hud, så din hud ser mere ensartet ud. 

Og nu må du ikke misforstå mig - det er ikke sådan, at din hud på nogen måde bliver grøn at se på. Når den er påført er den helt normal som en almindelig creme, men den grønlige toner neutraliserer rødmen i huden.

Du kan bruge den under din dag eller natcreme  eller blot bruge den som din primære dag eller natcreme. Jeg foretrækker at bruge min som natcreme uden en anden creme over, da jeg synes den giver rigelig med fugt til min fedtede hud. Men har du tendens til tør hud vil det måske være bedre for dig, at bruge en fugtrig dag eller natcreme over.

 

Mine varmeste anbefalinger...

Nu har jeg brugt Creme Desensible i en 14 dages tid og jeg kan tydeligt se, at min hudtone er mere ensartet når jeg står op om morgenen. Desuden er min hud ikke længere irriteret - den er godt fugtet UDEN  jeg får de normale urenheder som jeg normalt ville gøre.

Så har du sensitiv hud som jeg, så prøv Cream Desensible fra Medex jeg tør love dig, at du ikke bliver skuffet.

Som en af mine søde kunder sagde til mig: "Den creme burde en hver kvinde kende" - og jeg kan kun give hende ret!