GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 399,-
HURTIG LEVERING 1-2 HVERDAGE
PROFESSIONEL HUDPLEJE ONLINE
30 DAGES FORTRYDELSESRET

Anti-age guide med Fillerinas produkter.

 

Jeg har såmænd ikke noget I mod de fine linier og rynker der kommer snigende med alderen, det giver karakter og jeg synes det giver charme til ansigtet. Men når det så er sagt, så ønsker jeg, at være den bedst mulige version af mig selv I den alder jeg nu engang har.

Og netop derfor er jeg så glad for Fillerinas produkter. De giver lige nøjagtig den udjævning af linier og rynker, som jeg søger samt masser af fugt til huden. Linier og rynker fyldes ud - ikke for dramatisk, som man kan oplever ved botox, hvor man bliver helt stiv og udtryksløs, men nok til at jeg kan se, linier og rynker er mindsket.

Fillerinas produkter er helt unikke idet de indeholder hyaluronsyre, kollagen og elastin - alle tre ingredienser, der bidrager med færre linier, fasthed, fugt og elasticitet I huden.

 

Den unikke hyaluronsyre.

Det unikke I Fillerinas produkter er den høje concentration af forskellige hyaluronsyrer samt at de har formået at skabe molekylerne I forskellige størrelser. Størrelsen på molekylerne er vigtig – de store molekyler forbliver I de øverste hudlag, fordi de er for store til at penetrere de underlæggende hudlag. De helt små molekyler er så små, at de trængere dybere ned I hudlagene end andre produkter der også indeholder hyaluronsyre.

En anden vigtig factor hos hyaluronsyre er deres egenskab til at holde på fugt. De holder på fugten 1000 gange deres egen vægt – på den måde ligger molekylerne I flere hudlag, og bidrager med masser af fugt og dermed fylde til huden. Dette er også en af grundene til at du vil få ekstra effect ved at drikke rigelige mængder af væske når du bruger Fillerina. Især når det handler om kurene er det vigtigt at drikke to store glas vand inden kunre påføres I perioden, hvor den benyttes.

 

Herunder kan du læser lidt mere omkring nogle af yndlingsprodukter fra Fillerina, hvad de gør og hvorfor jeg bruger dem hver dag.

I den følgende kan du læse og se de produkter jeg elsker at bruge hver dag.

 

Eyes and Eyelids til det sarte øjen-parti

Denne fugtbombe bruger jeg hver aften efter min renserutine.
Pumpen trykkes ned en gang til hvert øje - herefter fordeles produktet runder øjet, på øjenlåget helt op til øjenbrynene. Husk at komme godt ud ved "kragetæerne" i øjenkrogen.

Eyes & Eyelids Fillerina 932 er specielt udviklet med 9 Hyaluronsyrer, 3 Kollagenmolekyler og 2 Elastinmolekyler, der giver et fugtboost til øjenomgivelserne og fylder huden ud med de mange hyaluronsyrer, så huden får større volumen og dermed mindskes linier og rynker.

Et godt tip:
Har du lagt for meget produkt på, vil der den efterfølgende morgen ligge en hinde, som kan pilles af. Det betyder, at huden ikke kunne optage den mængde du lagde på - derfor kan du med fordel bruge lidt mindre den efterfølgende aften for at få produktet til at række længere.

Klik på produktet til venstre og læs evt. lidt mere om denne øjenkur.

 

 

Filler kuren

Fillerina Gel Kit er yderst effektiv anti-age, der er tilgængelig i tre forskellige koncentrationsstyrker Grad 3, Grad 4 eller Grad 5 - afhængig af hudens behov. Groft inddelt:
Grad 3: 30 år - 40 år
Grad 4: 41 år - 55 år
Grad 5: 56 år og opefter

Fillerina er det eneste produkt på markedet, der indeholder 12 forskellige hylauronsyrer, 3 kollagen og 2 elastinmolekyler. Alle med en kombination af store og meget små molekyler.

Husk altid at være godt hydreret - drik 2 store glas vand gerne et par timer inden påførelse, så får du mere effekt ud af kuren idet hyaluronsyren binder væsken til sine molekyler. Har du ikke indtaget nok væske kan molekylerne ikke blive fyldt op og du får derfor ikke den ønskede effekt fra hyaluronsyren.

Klik på produktet til venstre og læs evt. lidt mere om filler kurens egenskaber.

 

 

BB cream

Uden tvivl den bedste farvede ansigtscreme jeg nogensinde har prøvet og så indeholder den også hyaluronsyre.

Denne BB cream er let til middel dækkende med lysreflekterende ingredienser, så du får den smukkeste glød uden det bliver for meget - bare helt perfekt ensartet hudtone.
Samtidig indeholder den faktor 20, så du er godt beskyttet mod solens og skærmenes stråler både sommer og vinter.
BB creamen findes i 4 lækre nuancer. Er du lys i huden vil jeg anbefale 01 og 02. Har du en mellem til lidt mørkere hudtone vil jeg anbefale dig 03 og 04.

Klik på produktet til venstre og læs evt. lidt mere om denne mega gode farvede dagcreme.

 

 

 

 

 

 

Lips and Mouth

Ønsker du lidt mere fylde og "plumpede" læber samt mindskning af linierne langs læbekanten også kaldet rygerrynker, så skal du prøve denne læbe gel-serum.

De aktive ingredienser, som også her er hyaluronsyre, kollagen og elastin trænger dybt ned i hudlagene og fylder ud, så du vil opleved, at dine læber bliver mere fyldige og mere fugtede på den lækre måde... En prikken og let stikken kan føles efter påføring på grund af de yderst aktive ingredienser.

Husk også her at være godt hydreret, så vil du få mere ud af produktet, så drik rigelige mængder af væske.

Klik på produktet til venstre og læs evt. lidt mere om denne vidunderlige læbe pen.

 

 

 

Jeg håber at du vil finde disse produkter lige så spændende som jeg. Et kan jeg i hvert fald love dig - du bliver afhængig af et eller flere af produkterne ligesom jeg. Og husk nu - drik rigeligt med væske. Det er både vigtigt i forhold til din krop og også i forhold til mange af disse effektive produkter fra mit yndlingsmærke, Fillerina.