GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 399,-
HURTIG LEVERING 1-2 HVERDAGE
PROFESSIONEL HUDPLEJE ONLINE
30 DAGES FORTRYDELSESRET

Hudrutine

 

Tænker du også tit -  “Waow… Hendes hud stråler”. ..
Hvem drømmer ikke om at have den perfekte hud fyldt med glød, er fejlfri og selvfølgelig ikke en eneste urenhed - eller rynke for den sags skyld.
Selvfølgelig har vi alle vores små og store problemer med vores hud, men målet må være at få den mest optimale hud, der er muligt. 
Og faktisk er det slet ikke så svært og behøver faktisk kun nogle få gode produkter. Læs med her og bliv (måske) lidt klogere.

 

Rens

Du har sikkert hørt det før, og derfor bør du også tænke, at der må være noget om snakken, når det kommer til rens. Det er nemlig vigtigt, at du renser din hud både morgen og aften - hver dag! Og det er ikke nok bare at bruge vand. Der skal et godt renseprodukt til, da huden er fyldt med døde hudceller, snavs, fedt og evt. også makeup-rester. 

Start og slut derfor din dag med at bruge en lækker rens fra pHformula. E.X.F.O. Cleanse er en skånsom og fugtgivende rensegel der samtidig exfolierer huden meget blidt. Ideel til alle hudtyper. Desuden har den antiinflammatoriske egenskaber og virker dermed betændelseshæmmende på huden - derfor også fantastisk til dig med uren hud.

Rensen masseres grundigt ind i den fugtige hud med runde opadgående bevægelser. Efter et par minutter skylles den af med lunkent vand, og du vil opleve en hud, der føles ren, frisk og fuld af fugt.

 

Serum

Efter en grundig rens påføres et serum, der øger hudens egen produktion af collagen og elastin. Det kan fx være Age Purify Intensive Serum fra populære Filorga som er hurtigtvirkende og mindsker forekomsten af fine linjer og rynker. Udjævner hudtonen og er desuden fantastisk til dig med fedtet/olieret hud med tendens til urenheder og acne. Serum Repair Theraphy fra Medex, der er et fantastisk alternativ til botox. Med Serum Repair Theraphy vil du efter blot 30 dage opleve en opstamning af din hud.

Du fordeler 2-4 dråber af et serum i dine håndflader og presser dem blidt mod huden. Husk især de sarte øjenområder. 
Så får du den der helt fantasiske "Glow" som fortæller din hud er i topform. 

 

Creme

Slut din rutine af med en koncentreret creme fx. V.I.T.A. B3 Vitamin-creme fra pHformula, der reducerer rødme, pigmentforandringer og ældning i huden. Cremen har 24 timers fugtgivende egenskaber, der giver din hud øjeblikkelig og intensiv fugt. Og så indeholder den Niacinamide i receptstyrke, hvilket giver kraftige anti-ageing fordele. 

Fordel en lille mængde creme i ansigtet både morgen og aften og massér den grundigt ind med opadgående bevægelser. 

 

Exfoliering

For at sikre fuld glæde af dine hudprodukter bør du 1-2 gange om ugen bruge en god exfoliering, der kan dybderense din hud. Når de døde hudceller er væk, er huden nemlig mere modtagelig for din hudplejerutine. Brug fx Mesoestetic Resurfacing Peel Booster der foruden at dybderense også mildt fjerner pigmentskader i huden. Du vil opleve en sund hud med mindre porer, mens urenheder og hudorme ikke vil forekomme nær så hyppigt. 

 

Nu er det din tur til at have smuk hud

Følg disse enkle daglige, faste rutiner og du har nu fundet hemmeligheden bag en skøn og velplejet hud. 
Og du ved nu at du aldrig må gå i  seng med urenset hud, fordi du ved, at huden ældes en uge hurtigere for hver dag, du ikke renser makeuppen af - det siger man i hvert fald. 
Og du sørger for at pleje din hud både morgen og aften og dybderense den et par gange om ugen med nogle gode og effektive produkter. 

Nu har du nogle fantastiske redskaber og en basal viden om hudpleje og jeg håber dermed du får den hud du altid har drømt om.
Du her i hvert fald godt på vej ;-)

Kærlig hilsen
Kristina